Gázlángozás

Elég nagy a valószínűsége hogy megtapasztald ezt a dolgot, amit úgy neveznek, gázlángozás.

A GÁZLÁNGOZÁS CÉLJA, HOGY VALAKI MEGPRÓBÁLJON KIZÁRNI A LÉTEZÉSBŐL.

Hányótok életében volt valaki, akinek nem értettétek a nézőpontját veletek kapcsolatban, és aztán próbáltátok a nézőpontjuk helyességét látni? Ez a legnagyobb gázlángozás.

Aztán ha valaki olyannal vannak, akit ismersz, és régen közel álltatok egymáshoz, hirtelen azt érzed, hogy az illető eltávolodott tőled.

Miért? Mert ez a személy azt mondta nekik, hogy te hazudsz és őrült vagy. Kitalálnak egy történetet arról, amit állítólag csináltál, ami bizonyítja, hogy teljesen hibbant vagy, és nem vagy egyensúlyban. Az a személy pedig, aki addig közel állt hozzád, ezt elhiszi és eltávolodik, mert azt mondja „Hát, én jófejnek hittem ezt az embert, de nyilvánvalóan egy hazug rohadék, aki bántja az embereket, és nem akarom, hogy velem is ezt tegye.”

Nem segít, ha megérted, hogy miért csinálja ezt, mert nincs miért. Ezt választja. Nincs oka, nincs igazolása. Egyszerűen választja.

Mindenhol, ahol próbáltad megérteni, hogy miért tenne ilyet valaki, POD-POC.

A gázlángozás egy módja annak, hogy elvegyék a választásodat.

Ez az éberség része annak, hogy tisztában legyél az alapjaival annak, hogy hogyan bántak veled ebben a valóságban bizonyos emberek, és hogyan vettél be nézőpontokat.

Nem személyes a dolog!

Az emberek nem miattad bántanak. Azért teszik, mert te vagy a legkézenfekvőbb célpont.

Téged használnak fel a bántalmazás fókuszának, mert te vagy az egyetlen, akinek megvan az ereje, hogy megbirkózz velük, így aztán ha ők tudnak legyűrni téged, akkor az bizonyítja, mennyire erősek.

Azért tették veled, amit tettek, mert te voltál az egyetlen, akinek elegendő ereje volt ahhoz, hogy ellenálljon nekik. Tudták, hogy nem vagy erőtlen, ezért próbáltak használni és bántalmazni téged. Mert csakis akkor érzik, hogy erősek, ha van valaki, aki egyenértékű, vagy hatalmasabb náluk.

Te vagy az, aki a legkényelmesebb, legerősebb célpont, akit ha tudnak bántani, akkor azt érzik, hogy megvan bennük az az erő, amiről azt gondolják, hogy hiányzik.

Szóval nincs erőd? Mi az ellenszer?

Az ellenszer az éberség, ami az érdekes nézőpont.

A másik ellenszer, hogy egyszerűen teremted az életedet. Ha visszanézel az összes gázlángozásra, amiben részed volt és ellenállsz és reagálsz erre, vagy kiakadsz rájuk, és azt mondod,  „Miért történt ez?” és próbálod kiagyalni, akkor megállítod az életed teremtését.

Tegyél fel kérdéseket, légy kérdésben. Te leszel az ellenszere és a védőoltása ennek a valóságnak.

Milyen energia térűr és tudatosság lehetek, hogy annyira irracionális legyek, hogy mindig boldog legyek teljes könnyedséggel?

Végül szeretettel ajánlok neked egy Ingrid Bergman és Charles Boyer főszereplésével 1944-ben készült filmet, Gázláng címmel, ami briliánsan bemutatja számodra a fenti jelenséget