MIMIKRI testkezelés

 

Hányan vagytok, akiknek azt mondták, hogy pont úgy néztek ki, mint anyátok, vagy pont úgy, mint apátok? Tényleg pont olyanok vagytok, vagy megpróbáltátok olyanná tenni a testeteket, mint az övék, mert mindenki azt mondta, hogy úgy néztek ki?A valóság ez: te TE vagy! Nem valamiféle másolata a szüleidnek.

A biomimetikus mimikri az, ahol mimikrized a pszichológiáját és fiziológiáját valakinek és bezárod a testedbe, és így mindig veled van. Nagyon sok állapotot a testedben, amiről nem tudod, hogy megváltoztatható, valójában meg lehet változtatni ezzel a kézrátétes testkezeléssel.

Ugyanazokat az energetikai útvonalakat mimikrized, ezek aztán biokémiai útvonalakat teremtenek, amik aztán megteremtik a tested struktúráját, és azt, ahogy az érzelmi minták megjelennek a testedben, ahogy a van választás vagy nincs választás megjelenik a világodban. A kreatív képességeid intenzitása folyamatosan utánzásba vált, ahelyett, hogy teremtenél vele.

Biomimetikus az, amit bezársz a testedbe, mert megpróbálsz lemásolni vagy megérteni másokat. Akkor utánzod mások útjait és nézőpontjait, amikor meg kell értened őket egy intellektuális vagy energetikai nézőpontból, és ez azt kívánja, hogy a hasonlóságokat bezárd a testedbe azért, hogy a te nézőpontodból tisztánlátást nyerj az övékébe.

Biomimetrikus az, ahogyan megpróbálod megtalálni magad valaki másnak a terében. Olyasmi, mint amikor van egy kapcsolatod és megpróbálod kettőtöket egymáshoz illeszteni.

Kezelés árak

Budapest

Kezelés: 12.000.- Ft.

Salgótarján – Eger

Kezelés: 10.000.- Ft.