Kártyahúzás workshop

Tarts velem ha szeretsz játszani.
Lehet, ez nem csak játék lesz.

Különféle kártyák közül választhatsz és húzhatsz, úgy mint Hangulat kártya, Angyal kártya vagy a Rejtett birodalmak bölcsessége.

Valamint az érzelmeid eligazodásában segítő Érzelmi kártyák. Tégy meglepő felfedezéseket – ismerd meg azokat az érzéseidet, melyekről talán nem is tudtál. Repes a szíved a boldogságtól? Összeszorul a gyomrod a bizonytalanságtól? A kártyák színeit úgy választották ki, hogy segítsenek felfedezni érzelmeid teljes skáláját.

A kártyák fontos küldetése, hogy segítségükkel ráhangolódj az isteni szinkronicitásra. Olyan szimbólumok, melyek tükrözik a jelenlegi állapotodat, és a jövőben rejlő lehetőségeket. Tehát a lapok, melyeket kihúzol, mindig életed bizonyos történéseihez kapcsolódnak, melyeknek nem is mindig vagy tudatában.

A kártyák erősítik megérzéseidet, rávilágítanak a fontos kérdésekre, tehát nagyszerű segítségedre lehetnek az önszeretet, érzelmi intelligencia és az életfeladatod megtalálásához vehető úton. A kártyák által felismerheted milyen visszatérő mintákat követsz életed során, milyen hatások vezettek a jelenlegi helyzeted kialakulásához.

Ne feledd, minden körülmények között képes vagy befolyásolni és a lehetőségekhez képest legjobbá alakítani az életedet.

https://www.valaszdonmagad.hu/kartyahuzas-workshop/

Időtartam: 30 perc

Ár: 4000.- forint