Józsa Viktória

Hogy ki vagyok?

Végzettségem szerint művelődésszervező. a munkában szerzett tapasztalataim Access Bars kezelő és facilitátor, szervező. Dolgoztam már felnőttekkel, fiatalokkal és gyerekekkel itthon és külföldön egyaránt. Mégis ha egy szót kellene választanom, hogy jellemezze magam, az a szó a SEGÍTŐ lenne.

Én is onnan indultam, ahonnan Te

több mint 10 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni önismerettel, amikor bizonyos helyzetekben azt vettem észre, hogy nem tudom kezelni őket. Mikor a viselkedésem nem felelt mega  vágyott viselkedésemnek. Vagy csupán nem voltam könnyed. Különböző módszerek segítségével elkezdtem dolgozni magamon.
Tanfolyamokat végeztem, technikákat tanultam és bevallom egyre kiegyensúlyozottabb érzéssel töltött el, hogy haladok az utamon. Ekkor, a legjobb pillanatban egy ismerősöm elküldött egy videót az Access Consciousness-ről, ami aztán elindított az Access útján, és azóta is töretlenül haladok rajta.

Számomra fontos, hogy motivált légy a fejlődésre, változásra

mert akkor tudod kihozni magadból a legtöbbet, a számodra legjobbat. Én a segítőd leszek, kézen foglak és megmutatom a lehetőségeid. De a SAJÁT utadat kiválasztani NEKED kell, ahogy végigmenni is neked kell rajta. A fát csupán elültetni tudod, locsolgatni, ápolni, egyengetni az útját, de gyökeret ereszteni, törzset és lombot növeszteni csak maga tud. 

Figyelek RÁD

A legjobb és legfontosabb tulajdonságom, hogy összpontosítani tudom a figyelmem Rád. Figyellek mint a jó kertész, hogy látva lássalak. Hiszen minden belőled indul és benned teljesedik ki. Ha Te kiegyensúlyozott vagy, a környezeted számára is azt közvetíted. Önmagad választása, a Te választásod!

Minden fa a gyökereiből táplálkozik

Ahhoz, hogy kiteljesítsd önmagad, először is ismerned kell a gyökereidet, honnan jöttél, mit hoztál, miből táplálkozol. Az otthonról hozott viselkedési minták, szokások, hitrendszerek, különféle ttitüdök nagymértékben határozzák meg az életedet. Legtöbbjükről tudomásod sincs, dolgoznak benned akár akarod, akár nem. Tudatalattidban rejtőznek, előjönnek vagy elbújnak kényük, kedvük szerint. Segítségemmel megfejtheted őket. Tudatosíthatod, és ha már tudatos vagy, változtathatsz rajtuk, ha ezt VÁLASZTOD! 

Tapasztalatom szerint a személyes kapcsolat és az állandó figyelem a legfontosabb dolog.

A kezelésekről

A kezelések gyengéd érintéssel történnek, tested néhány pontját óvatosan érintve. 
Közben kényelmesen fekszel, pihensz, relaxálsz. 

Ígéret

Bizalom

Ítélkezés és véleménymentes, biztonságos közeggel várlak

Elfogadás

Elfogadlak, ahogy vagy

Tisztelet

A segítői tevékenység másképp nem is létezhet, mint egymás kölcsönös tiszteletben tarásával

Visszajelzések