Termékek, letölthető anyagok

Az 5 szeretnyelv

Ingyenes hanganyag

Itt, a honlapon elérhető védett tartalom. A gombra kattintva a felnyíló ablakban kérheted. 

Az alábbi termékeket a lenti űrlap kitöltésével rendelheted meg.

új kártya

Válaszd Önmagad kártyapakli

Hajlandó vagy felfedezni a benned rejlő lehetőségeket?
Hajlandó lennél önmagadat választani?
Azért alkottam meg számodra ezt a kártyát, hogy segítségükkel beleállj a tudásodba, a képességeidbe. A lapokon szereplő kérdések hozzájárulnak, hogy végtelen lényként élj és kilépj a korlátozásaidból.
Húzz egy lapot minden reggel, és tartsd magadnál egész nap. Kérdezz újra és újra, légy kérdésben. A gyermekkori elfeledett kíváncsiság felébresztésével számos kaput képes leszel újra megnyitni magadban. A kérdések energetikailag teret nyitnak és megmutatják mennyi lehetőség áll rendelkezésedre, hogy aztán te csak válassz.
Fontos, hogy ne a tapasztalataid alapján, vagy agyból válaszolj, csak hagyd, hogy energiában kapd meg a válaszokat. Légy igazán kíváncsi önmagadra. Ha követed az örömöt az életben, azzal jobbá teszed minden élőlény sorsát.
Hidd el, egy idő után megtalálod a saját kérdéseidet is, amire a pakliban lehetőséged is nyílik.
A doboz tartalma: 44 lapos kártyapakli, kártyatartó
Ára:
Bevezető ár – személyes átvétel esetén: 7.990.-
Bevezető ár – megrendelés esetén: 7.990.- + postaköltség

Válaszd Önmagad kártyapakli-hanganyag

Hajlandó vagy felfedezni a benned rejlő lehetőségeket? Hajlandó lennél önmagadat választani?

Azért hoztam létre számodra ezt a kártyát, hogy segítségükkel beleállj a tudásodba, a képességeidbe. A lapokon szereplő kérdések hozzájárulnak, hogy végtelen lényként élj és kilépj a korlátozásaidból.

Hiszem, hogy minden képesség fejleszthető, így a tudatosság alappillére az éberség és kíváncsiság is.

Ehhez lehet nagy hozzájárulás számodra a kártya hanganyag verziója, amit bárhol és bármikor meghallgathatsz.

Bárhol meghallgathatod. Nem kell a válaszokon gondolkodnod, inkább engedd, hogy a kérdések új nézőpontokat mutassanak számodra.

Kinek ajánlom?

Minden olyan érdeklődőnek, aki kíváncsi arra, hogy mi mozgatja őt valójában és választani kívánja önmagát, ezzel hozzásegítve a kiteljesedettebb élet megéléséhez.
Egyszerűen, közérthetően, könnyen befogadhatóan és hétköznapi nyelven kerülhetsz közelebb a tudatossághoz, ami benned is ott van. Fedezd fel!
A hanganyag tartalma 40 kérdés /kártyapakli/ hanganyag formában + extra motiváló kérdésekkel

Neked szól a hanganyag, ha

  • szeretsz hanganyagot hallgatni
  • nincs időd kártyát húzni
  • szeretnéd könnyedén elsajátítani a kérdésben levést
  • szereted a hangomat hallgatni, mert megnyugtat
Ár: 4.990.- forint

Válaszd Önmagad esti megerősítések - hanganyag

Válaszd Önmagad Kártyapakli + választható hanganyag

Válaszd a megújult, letisztult, exkluzív kártyacsomagot kiegészítő ajándékkal, mellé pedig válassz a hanganyagok közül egyet, a már meglévő hanganyagok közül, mely digitális formában korlátlanul meghallgatható.

ÁR: 10.490.-

Válaszd Önmagad Kártyapakli + 30 perc intenzív konzultáció velem

Ezt a csodás kombinációt most early bird áron éred el2024.július 15-ig.

A csomagban kézhez kapod a megújult és ajándékkal tűzdelt kártyacsomagot. De hogy valóban tudatosan kezdd is el használni, mellé tiéd egy 100% extra figyelemmel dúsított intenzív konzultáció, ahol részletesen megbeszéljük a kártya használatának lehetőségeit.

ÁR: 29.990.-

Válaszd Önmagad Kártyapakli + választható hanganyag + 30 perc intenzív konzultáció velem

Ezt a csodás kombinációt most early bird áron éred el, mindössze 2024.július 15-ig.

A csomagban kézhez kapod a megújult és ajándékkal tűzdelt kártyacsomagot. De hogy valóban tudatosan kezdd is el használni, mellé tiéd egy 100% extra figyelemmel dúsított intenzív konzultáció, ahol részletesen megbeszéljük a kártya használatának lehetőségeit.

Ezzel nem zárult be a csomag, ugyanis választhatsz mellé egyet, a már meglévő hanganyagok közül is, mely digitális formában korlátlanul meghallgatható.

ÁR: 39.990.-

tudatosság ASMR - hanganyag

Tudatosság nélkül élni olyan, mint térkép és irány nélkül véletlenszerűen bolyongani a városban azt remélve, hogy valahogy eljutsz a Parlamenthez. Ez a hanganyag abban segít téged, hogy az életedből eltűnjenek a

„majd csak lesz valahogy”

„mindenki így szokta”

„másnak sem jobb”

és ehhez hasonló gondolatok, mert a tudatosság nem más, mint érzékelés és megértés. Az a képesség, hogy megfigyeled és felismered az észlelhető dolgok létezését és szerepét, és csak azt lásd meg, ami ott van. Ezt a nélkül tedd, hogy az észleltekhez hozzátennél bármilyen más feltételezést vagy érzést, illetve anélkül, hogy figyelmen kívül hagynál bármit, ami ténylegesen ott van. Céltalan bolyongás helyett a legrövidebb úton érsz el a céljaidhoz.

Akár most kezded a fejlődésed, akár már haladó vagy, ez a letölthető hanganyag ad egy lendületet számodra. Mi van, ha ez a tudásanyag hozza a legnagyobb váltást a mindennapjaidba?

Egy kattintással megrendelheted, és hamarosan már hallgathatod is (egy egyedi, csak neked kiküldött link alapján elérhető felvételen)

Kinek ajánlom?

Minden olyan érdeklődőnek, aki kíváncsi arra, hogy mi lakozik önmagában és választani kívánja önmagát, ezzel hozzásegítve a kiteljesedettebb élet megéléséhez.

Egyszerűen, közérthetően, könnyen befogadhatóan és hétköznapi nyelven kerülhetsz közelebb a tudatossághoz, ami benned is ott van.

Fedezd fel!

A hanganyag tartalma

16 perces asmr tudatosság hanganyag

A hanganyag témái

  • Hogyan lépj ki a gondolkodásból a tudatosságba
  • Vágy/Félelem/Bizonytalanságtól a megvalósulásig
  • 10 mp-es eszköz
  • Pénz és biztonság
  • Bizalom
  • Kapcsolódó kérdések

Ára: 3990 Ft

Ne menj még! Hallgasd meg az 

5 szeretetnyelv

hanganyagot!