Access BARS kezelés

A kezelés során nem kell csinálnod semmit. Egy masszázságyon kényelmesen fekve megtapasztalhatod, milyen a megengedés és a befogadás.

 
Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben eddig fontosnak tartottál.

 
Amikor a bárjaidat futtatod, akkor az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és ezáltal ne jöhessenek fel automatikusan. Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek.


Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődre, mint előtte, múltbéli mintáid nem befolyásolják a jövőbeni viselkedéseidet.
 
Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg! Ugye milyen jól hangzik? Kényelmes, könnyed módszer, mellyel egy masszázságyon relaxálva a fejedet néhány ponton érintve megváltozhat az egész életed.
A Bars kezelés segít megváltoztatni az energiát, segít leengedni a korlátainkat, hogy megmutatkozzék egy új, jobb lehetőség az életünkben.

Access Bars Oklevél

A BARS kezelés segíteni tud abban, hogy a különböző életterületeitekhez kapcsolódó hitrendszereket, hiedelemrendszereket, érzelmi lenyomatokat és generációs mintákat engedj el.

A BARS gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

Használhatod stressz csökkentésére, összezavarodott gondolatok tisztítására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz, és még ettől is sokkal több!

Mi az, amin változtatnál az életedben? A kapcsolatod másokkal? Vagy önmagaddal? Egészség? Pénz? Vagy valami egészen más?

Ha BARS kezelést kapsz, a legrosszabb esetben egy kellemes relaxációban van részed, legjobb esetben megváltozhat az egész életed.

A BARS kezelés során, amikor megfogom a kliens fejét, és tartok néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az EGO hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna.

A BARS lehetőségei:

 • félelem, szorongás csökkentése,
 • stressz csökkentés,
 • az elme letisztítása,
 • gyermekeknek vizsgák, felelések előtti izgalom csökkentése,
 • várandós nőknek, mély relaxációra,
 • az elfogadás örömét megélni,
 • alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredj,
 • fokozza a képességed arra, hogy lehetősséget teremts az életedben és az életformádban,
 • megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel,
 • Kedvesek lenni olyan családtagokkal, akik eddig mindig kiakasztottak,
 • Abbahagyni azt, amit nem szeretünk magunkban, evést, ivást, veszekedést, haragot,
 • Nyugodtnak lenni akkor, amikor máskor frusztráltak vagyunk,
 • Másképp öltözni, másképp lélegezni, másképp reagálni, másképp élni.

Elmúlik a gyomorgörcs, a szorítás, a feszítés, és végre önmagunk lehetünk. A téma, amin görcsöltünk megmaradhat, de görcs nélkül könnyebb lesz megoldani.
Minél inkább napjaid részévé teszed és használod a BARS kezelést, annál több könnyed változást és több lehetőséget teremthetsz az életedbe.

Ahogy egyre tudatosabbá válsz, elkezded látni, hogy te teremtettél mindent, amivel csak dolgod van az életben.
Ez az, amit a BARS mindenkinek megadhat, ha esélyt ad rá.

Lehetsz SZABAD! 

Visszajelzések

Árak és jelentkezés

Budapest

Kezelés: 18.000.- Ft

Eger

Kezelés: 16.000.- Ft

Lemondás és visszatérítés

A teljes visszatérítés elérhető minden 24 órával az időpont előtt történt lemondás esetén.

24 órán belüli lemondás esetén 50% a visszatérítés.

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek írj a valaszdonmagad@gmail.com címre.

Várom, hogy találkozzunk!