Eszközök, melyekkel megváltoztathatod az életed

Az egyik dolog, amit az emberek sajnos nem mondanak el, az, hogyha a tudatosság útján vagy, az több éberséget hoz, mégpedig több éberséget ítélkezés nélkül.

Az egyik dolog az, ha használod az Access eszközöket, és nekiállsz az útnak, hogy az éberséged növekszik. És az a helyzet, hogy időnként elég dinamikusan fog növekedni.

Ha például eljössz egy BARS kurzusra, utána elég intenzíven fog növekedni. Csak képzeld el, hogy 3-4-5 nap alatt 100%-an megnövekszik az éberséged. Éberebbé válsz mások ítélkezésére. Éberebbé válsz a nézőpontjaikra. Éberebbé válsz arra, hogy mi lehetséges számukra. Arra is éber leszel, hogy mi lehetséges számukra, amit nem választanak, és annyi minden másra is éber leszel.

Az egyik dolog, ami segíthet, ha nehéz időszakon mész keresztül, amikor nagyon-nagyon-nagyon nyűgös vagy az, hogy felteszed a kérdést magadnak:

AZ ÉBERSÉGEM MEGHALADTA A MEGENGEDÉSEM SZINTJÉT?

Mert a megengedésed szintje az, ahol minden csak egy érdekes nézőpont. Csak azzal, hogy éber leszel, elkezdhetnek megváltozni és átalakulni a dolgok. Ha növekszik az éberséged, akkor az van, hogy néha fenemód kényelmetlen a dolog.

Ez az egyik oka, hogy az emberek miért nem folytatják a tudatosság különös útját, mert néha valóban kellemetlen lehet. Pedig ezen túl a térnek és békének olyan szintje van, ami abszolút fenomenális. Egy olyan, amikor csak ott lehetsz bármilyen helyzet közepén, és minden rendben van és nincs vele problémád.

Ez az eszköz nagyon sok mindent meg tud változtatni, rövid idő alatt.

Szóval, amin kiborulsz, ami miatt nyűgösködsz, ami bosszankodást teremt a világodban, amikor érzékeled ezt az energiát, akkor mondd:

ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM……………mindaddig amíg tényleg érdekes nézőpontban vagy. Visszatérsz a megengedésbe az éberségednek egy új terével és folytatod.

 

Forrás:https://www.youtube.com/watch?v=me2-IlLC_Ho