10 másodperces választás

Érezted már azt, hogy rosszá tetted magam a választásaid miatt, ha nem úgy sültek el, ahogyan azt eltervezted? Tudd, hogy minden, ami megjelenik az életedben a választásaid eredménye.

Az egész Access Consciousnessnek az a célja, hogy ráébresszen arra, hogy különböző választások érhetők el számodra. Olyan választások, amelyekről talán soha nem tudtad, hogy lehetségesek. Minden eszköz az Accessben nagyobb teret ad ahhoz, hogy rálépj a tudatosság autópályájára. Az életed tovább fog menni, de most már, amikor használni kezded az eszközöket, és valami feljön, nagyobb tered lesz a kezeléséhez.

Itt egy szuper jó eszköz az Accessben, amit úgy hívnak, hogy 10 másodperces választás. Mit is akar ez jelenteni? J

Amikor valamit választasz, nem jelenti azt, hogy ne változtathatnád meg utána a döntésed. Amikor 10 másodpercenként választasz, akkor megadod azt a szabadságot, hogy meggondold magad. Hogy azt válaszd, ami számodra igaz abban a pillanatban. A sorozatos választásokkal egyre nagyobb szabadságot teremtesz magadnak.

Ha választasz is valamit, ami nem működik, utána válassz valami újat a következő 10 másodpercben. Így egyre éberebb leszel arra, hogy mi működik neked.

Ami ma működik, holnap már lehet, hogy nem. Tudd, hogy egy-egy választásod nincs kőbe vésve, mindig választhatsz valami mást. Ne menj bele abba, hogy rosszá teszed, vagy hibáztatod magad a választásaid miatt, amit aztán beszilárdítasz a testedbe. Csak válassz újra!

Amikor elköteleződsz önmagad mellett, akkor válassz önmagadért. Ha így létezel, akkor mások is befogadják a választásaid.

Egy végtelen lény tényleg választaná ezt? 😉

Kiemelt cikkek

Kiemelt video

Videó lejátszása

Az EGO útja