BARS a korona idején

Mi itthon vagyunk pár hete. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel? 🙂

Azt hiszem mindig szerettem kicsit szembe menni a „valósággal”. Mikor melyik valósággal. Nem nagyon, csak úgy biztonsági határon belül.  Most itt van az ideje a totális világok találkozásának. Annak, hogy megmutatkozzon kinek mi a valósága.
A körülöttünk lévő valóság szerint egy világjárvány tombol. Mindenki azt mondja maradjak otthon. A telefonban a családom és barátok erről beszélnek. Holott, minden az ellenkezője annak aminek látszik és semmi sem az ellenkezője annak aminek látszik.

Ha mégis elmegyek bevásárolni már többször előfordult velem, hogy elugranak az emberek mellőlem, én meg megriadok attól, hogy ugrándoznak a boltban. J Meglepődöm hogy mennyire kikelnek magukból az emberek és ítélkezve néznek rám. Ilyenkor gyorsan előkapom az eszköztáramból azt, hogy  mennyi ítéletet vagyok hajlandó befogadni? Mennyi pénzt hoz ez majd az én valóságomba?

Izgi ez a korona időszak. Rájöttem hogy vannak dolgok, amikről azt hittem sokkal rosszabbul viselem, például a masszív itthon levés, vagy az itthoni sport, de közben megtapasztaltam, hogy nem így van. Jó kis lehetőség ez hogy ránézzek önmagamra. Nálad mizu? Mennyire vagy megengedésben az élettel, az áramlással?

Rájöttem arra is, hogy a BARS sokkal több annál is, mint aminek látszik. Eddig is totális szerelem volt, de most BUUUUMMMM.

Van most egy olyan furi energia a világban, ami korábban talán sosem volt. Valami új, valami félelmetesnek tűnő, de mögötte mégis ott egy lehetőség.

Ha hajlandó vagy minél több BARST kapni, belekerülsz egy olyan térbe, ahol a félelmeken túl, valami mást érzékelhetsz:

  • újra vissza tudsz térni a jelenbe, a mostba,
  • rábukkanhatsz olyan képességeidre, amiket eddig elnyomtál, vagy nem volt elég bátorságod megmutatni,
  • csodás-könnyed állapotba kerülsz,
  • felfedezni vélsz olyan lehetőségeket, amiket korábban nem voltál hajlandó észrevenni,
  • a pánik, vagy szorongás helyett egyszerűen csak nyugodt és könnyednek érzed magad.

Csodás, ha a családodban van olyan, aki BARS kezelő. Ha te vagy, adj BARST, ha valaki más, akkor pedig kérj. 

Milyen csodás lehetőségeitek lehetnek együtt a jövőben?

Szeretem és megölelem ezt a tudást, ami bennem, bennünk van. Hálás vagyok hogy mindketten BARS kezelők vagyunk és használjuk a tudásunkat.

Kedvesek! Hiányoztok és őrületesen várom hogy újra találkozhassak Veletek……

Veled is, akit még nem ismerlek, de energiában már összekapcsolódtunk, mert hív az energia hogy te is beleállj a tudásodba <3

Kiemelt cikkek

Kiemelt video

Videó lejátszása

Az EGO útja