3 nap a testekkel

Bizonyára furcsán hangozhat számodra ennek a bejegyzésnek a címe, ha még nem hallottál a 3 napos testtanfolyamról.

Eljött az idő és választottam. De nem volt ez mindig így. Amikor először olvastam a BARS kézikönyvben arról, hogy milyen képzések léteznek, – emlékszem – az volt magamban az első reakció, hogy pffffff na ezt biztosan nem. Aztán valami megváltozott. Elkezdtem éberebb lenni a testemre és ez által kíváncsi is. Visszagondolva, ahol eddig a kíváncsiságomban bíztam, már egy csomó dolgot megváltoztattam.

A változás bennem már a tanfolyam előtt elindult, hiszen leginkább nem is döntés volt ez a részvétel, hanem a testem invitált a részvételre. Az elmúlt időszakban sikerült pár testi fájdalmat összehozni a testemben, így extrán kíváncsi voltam, mit tudok megváltoztatni a 3 nap alatt.

Az első napon annyi minden történt velem, hogy jegyzetelnem kellett, nehogy elfelejtsem az élményeimet. A fájdalmaim megszűntek, vagy volt, ami enyhült. Persze a testi fájdalmak mellett elkezdett növekedni bennem valami hatalmas öröm és erő, valamiféle bizonyosság. Egész nap sziporkáztunk, hiszen egy remek csapat jött össze, amit az első pillanattól mindannyian éreztünk.

Mi lenne, ha a tested lenne az iránytű és vezető az élet titkaihoz, misztériumaihoz és varázslatához?

„Az Access Consciousness® 3 Napos Test Tanfolyamot Gary Douglas és Dr. Dain Heer hozta létre. Minősített Access Consciousness® 3 Napos Test Tanfolyam Facilitátorok vezetésével, a három nap alatt befogadsz és ajándékozol több kézrátétes testkezelést, amelyek feloldják a feszültséget, ellenállást, betegséget a testből azáltal, hogy dinamikusan átváltoztatják az energiát. Akik részt vettek a 3 Napos Test Tanfolyamon drámai elmozdulásokról és változásokról számoltak be a test méretének és formájának megváltozásáról, megkönnyebbülésről, krónikus és akut fájdalmaktól való megszabadulásról, és úgy tűnik a kapcsolataik és a pénzügyeik is javultak.

A 3 Napos Test Tanfolyam célja, hogy párbeszédet nyisson és egységhez vezessen a testeddel, ami lehetővé teszi, hogy élvezd a testedet, ahelyett, hogy küzdenél és visszaélnél vele.  Ahogy azon kezdesz változtatni, ahogy a testedhez viszonyulsz, megváltoztatod azt is, ahogy az életben mindenhez viszonyulsz.

Van-e olyan képességed a testekkel való munkára, amit még nem nyitottál ki? Mit tudsz?” *

A három nap során nagyon hálás voltam, hogy feltehettem a kérdéseimet, amik már korábban megfogalmazódtak bennem és ítéletmentes válaszokat kaptam. Olyan energetikai törvények kerültek kimondásra, mely sok-sok megerősítést nyújtott számomra.

Közben egész nap kezeléseket cseréltünk és energetikai gyakorlatokkal játszottunk. Imádtam azt a támogató közeget, amit Kovács Angéla facilitátor biztosított számunkra.

A harmadik napon elmúlt a fül fájdalmam, mindez sok-sok nevetéssel párosítva. Te szeretnéd ha nevetés közben elmúlna  a fájdalmad? 🙂

A több mint 40 testkezelés, mellett ezen a napon került sor a Facelift testkezelés tanulásra is. Így ezen a napon Facelift kezelő is lettem. (Erről bővebben az Access testkezelések menüpont alatt olvashatsz). Mindössze három nap volt, mégis érzem hogy sok minden megváltozott az önmagamhoz való viszonyban. Nagyobb megértést és bizalmat érzek a tudásommal, ami van.

Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy részt vehettem a képzésen és újabb csodás humanoidokat ismertem meg.

*Forrás: https://hun.accessconsciousness.eu/tanfolyamok/access-3-napos-test-tanfolyam/

Kiemelt cikkek

Kiemelt video

Videó lejátszása

Az EGO útja