Mert olvasni jó

Gondolj csak bele, te hogy vagy az érzéssel?

Korábban sosem szerettem olvasni. Aztán rájöttem, hogy az iskolai időszakban alakult ez ki, mert olyasmit „kellett olvasni”, ami nem érdekelt. Mert szükség volt rá, és amit szükségből csinálunk az ugye nem teremt. 🙂

Miután főiskolán már olyan dolgokat tanulhattam, ami érdekelt, észrevettem, hogy tök jó elmerülni egy-egy könyvben. Ezek után jöttek azok az élmények, amik az önismereti utam során értek és elkezdtem bújni a könyveket. Mára ott tartok, hogy szeretek olvasni és szinkronban 3-4 könyvet olvasok. A jelenlegiek közül ajánlok számotokra párat és bíztatlak, hogy vegyétek a kezetekbe az alábbiakat ti is.1/ Gary M. Douglas: Salon Des Femmes

Az AC alapítójának könyve egy mélyreható könyv. Gondosan olvasva hatalmas változásokat fog eredményezni a nők életében.

Milyen lenne, ha egy olyan világba élnél, ahol mindenki kedves egymással? Milyen lenne, ha te lennél az, aki segíthetne ezt megteremteni?

Milyen lenne, ha a kapcsolatod szeretően kedves lenne, törődő, és befogadó – és nem tudattalan, nem gyűlölködő és nem ítélkező?

Gary Douglas küldetése, hogy véget vessen a férfiak és nők közötti szűnni nem akaró konfliktusnak. A Salon Des Femmes egy olyan telekurzus átirata, amit Douglas egy csoport nővel együtt tartott. Beszélgettek a férfiakról-nőkről, a férfi és női szerepekről és a csodálatos harmonikus kapcsolatok teremtéséről. Douglas szerint: „Az a vágyam, hogy a nagyobb béke érzetét nyújtsam a nőknek a világon másokkal, és békét önmagukkal, valamint azt a helyet, ahol nem kell úgy érezniük, hogy mindenért meg kell küzdeniük.”

Douglas arra bátorítja a nőket, hogy a „nőiesség pragmatistáivá váljanak”, használják a női erejüket arra, hogy megteremtsék azt, amit szeretnének.

Szerinte: „Pragmatikus kapcsolatnak azt nevezzük, amelyben a partnerek azon igyekeznek, hogy az összes érintett számára működjenek a dolgok.” A boldogan élünk még meg nem halunk nem működik, ha csak nem vagy hajlandó pragmatikus lenni a választásaidban.

Az alábbi témákból csemegézhettek:

 • Felismerni ki vagy valójában
 • Egy működő kapcsolat teremtése
 • Megadni másoknak a lehetőség birodalmát
 • Tudatos kapcsolatok
 • Ismerd fel, mekkora ajándék vagy a világnak
 • A választás és éberség erejében maradni
 • stb.

Ár: 10.000.- huf

2/ Gary M. Douglas: Hogyan válj pénzzé – munkafüzet

Ezt a munkafüzetet az Access Consciousness alapítója, Gary M. Douglas, csatornázta, hogy nagyobb rálátást és könnyedséget adjon a pénzzel. Garantáltan összetöri a pénzügyi valóságodat és rámutat számos lehetőségre. Egyszerű lépések, hogy rálátást adjanak a pénzre, és hogy elkezdj TÖBBET birtokolni.

Mi lenne, ha a pénz csak egy eszköz lenne, hogy megváltoztassuk a világot?

Mi lenne, ha hajlandó lenné végtelen mennyiségű pénzt befogadni?

Pár pont a tartalomjegyzékből:

 • Mi a pénz?
 • Mit jelent számodra a pénz?
 • Mi a három legnagyobb problémád a pénzzel kapcsolatban?

A pénzzel kapcsolatban mi a könnyebb, a be vagy a kiáramlás? 😉

Ára: 7.500.- huf

3/ Simone Milasas: Az üzlet öröme – Mi van, ha az üzlet az élet kalandja?

Pragmatikus Eszközök, történetek és javaslatok, hogy egy más módon hozz változást az üzletedbe.

Simone Milasas egy dinamikus vezető, aki a világ körül utazva demonstrálja, hogy hogyan teremts üzletet örömből. Meglátja az örömet a lehetőségekben a jövőben, és tudja, hogy minden választásban rejlik egy új lehetőség.

Az a célja, hogy megerősítse az embereket abban, hogy megláthassák, hogy hogyan lehet az üzlet a teremtés forrása. Simone az Üzlet Öröme alapítója, valamint az Access Consciousness világkoordinátora, ami ma már több mint 170 országban van jelen. Az Üzlet Öröme annak a tudásáról szól, hogy a meghozott választásaid lehet, hogy működni fognak, lehet, hogy nem, de ettől függetlenül hajlandó vagy bátorsággal előrelépni, változtatni, vagy éppen kihátrálni valamiről, has szükséges. Az Üzlet Öröme lényege, hogy létrehozzon egy harmonikus rendszert, amiben megjelenhet minden nap több annál, mint amit ez a valóság kivetít.

Kóstoló a tartalomból:

 • Mit vagy hajlandó befogadni?
 • Minden kérdés lehetőséget teremt
 • Nem vagy egyenlő az üzleteddel
 • Hívd meg a pénzt az életedbe
 • A piszkos anyagiak – praktikák

Ár: 7.500.- huf

4/ Tíz kulcs a teljes szabadsághoz

Beszélgetés Gary M. Douglasszel és Dr. Dain Heerrel

A könyv egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl. A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Voltak emberek, akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek. Gary és Dain részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Ár: 7.500.- huf

5/ Kass Thomas: 7 Lépés a zökkenőmentes kommunikációhoz

Kass Thomas AC minősített facilitátor. Csoportos és egyéni tréningeket tart kommunikáció, kapcsolatok, testbeszéd, üzlet és pénz témakörében. De mit is csinál pontosan? Sok-sok kérdést tesz fel. Itt van néhány:

 • Milyen varázslat lehetek ma, és milyen varázslatot fogadhatok ma be körülöttem mindenkivel és mindennel?
 • Mi egyéb lehetséges itt, amit még elképzelni sem tudok?
 • Mi az, amire itt máshogy tekinthetek?
 • Milyen kérdést tehetek fel, ami felfokozza az éberségem?

Kass azért írta ezt a kis ismertető könyvet, hogy segítsen feltárni az igazi kommunikációs természeted.

Ár: 3.500.- huf

Ha bármelyik, vagy mindegyik felkeltette az érdeklődésed, írj és beszerzem számodra.

Józsa Viki

Kiemelt cikkek

Kiemelt video

Videó lejátszása

Az EGO útja