Meditációs színezés

A Meditációs színezés egy olyan színezős-beszélgetős foglalkozás, ahol minden alkalommal egy-egy izgalmas téma kerül terítékre a mindennapokból.

Egy olyan csoportos kikapcsolódás, ahol otthoni környezetben érezheted magad. A megérkezés és ismerkedést követően bemelegítő játékokkal és finom zenékkel hangolódunk rá az aktuális témára.

A témák kapcsán minden esetben az élet és ti motiváltok. A történeteitekkel, élethelyzeteitekkel. Ez alapján választok a soron következő foglalkozáshoz valami izgalmas, aktuális témát.

Hiszen tőletek, ügyfeleimtől tudom és tapasztalom, hogy az is sok mindent kinyit-megnyit, ha egy elfogadó körben (ismerőssel, ismeretlenekkel) megoszthatod a témával kapcsolatos érzéseidet, véleményedet. Talán soha, senkivel nem volt korábban lehetőséged beszélgetni. Talán sosem merted elmondani igazán a véleményed az adott témához kapcsolódóan. Vagy csak féltél kimondani, talán még önmagadnak is.

A meditációs színezés egy tisztításokkal, élménymegosztásokkal tarkított könnyed, mégis tartalmas foglalkozás, ahol kikapcsolódhatsz pár órára. Hatalmukba kerítenek a színek, a mandalák, a formák és a zene. Olyan elmélyülésben lehet részed, ahol saját belső fókuszodra hangolódva találhatod meg válaszaidat. Csodás összehangolódás és figyelem ez, melyben önmagadra találsz.

MOST VAN ITT AZ IDŐ

  • Ha arra vágysz, hogy kimondd, amit régtől szeretnél, de nem mered.
  • Ha megosztanád másokkal is, amit gondolsz, úgy hogy nem ítélnek meg a véleményedért.
  • Ha szeretnél kicsit mélyebben ránézni arra, mi is mozgat a hétköznapokban, a viselkedéseidben.
  • Ha egy támogató és megértő közösségre vágysz, gyere és találkozzunk J

Ha pedig a szavakon túl szívesen meghallgatod a programajánlómat, kattints az új videómért, melyet a Válaszd Önmagad You Tube csatornámon érsz el:

Készen állsz a színezésre? Legyél te is az, aki tesz magáért, a saját önismereti fejlődéséért!

Szeretettel várlak 

Viki

Kiemelt cikkek

Kiemelt video

Videó lejátszása

Az EGO útja