Könyv az álmodozóknak

Ismered a Bébisárkányt? Ismered a történetét?

Van egy csodás kezdeményezés, melyet Kovács Angéla az Access Conscioussness mindősített facilitátora indított, melyhez ez év nyarán örömmel csatlakoztam. A kezdeményezés célja az, hogy minél több gyermekotthonba, árvaházba, könyvtárba vagy éppen magyarországi börtön könyvtári állományába juttassuk el az Üzenet a Bébisárkányhoz és a Létezz Önmagadként és változtasd meg a világot című könyveket.

Dr. Dain Heer a Létezz Önmagadként és változtasd meg a világot című könyv szerzője, az alábbi sorokkal ajánlja a könyvet:

„Ez a könyv nagyon más. Az álmodozóknak íródott ebben a világban – azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más lehetséges – de akik ezelőtt soha nem rendelkeztek az eszközökkel. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az eszközök léteznek? A lehetőségek, amelyekről mindig is álmodtál lehetségesek! Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki vagy. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit – az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet……..és a világot?”

Elsőként Pauer Erika az egri Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárába fogadta az Üzenet a Bébisárkányhoz című mesét.

Mi más lehetséges Egerben, amit még elképzelni sem tudunk?

Ha te is szeretnél jelentkezni a kezdeményezéshez, vagy tudsz olyan szervezetet, ahol könnyedséggel fogadják a könyveket, keress minket.

Mit hozhatunk együtt létre?

Mi más lehetséges, ott ahol eddig elképzelni sem tudtuk?