A változás mindig csendes, sosem hangos

A változás mindig csendes, sosem hangos

A munkámban nagyon sok féle kártyát használok, melyek felhasználása számos területre, készségre és képességre hatással van.

Észrevettem, hogy sokakban a kártya szó hallatán jóslás, varázslás, hókusz-pókusz alakult ki, azonban vannak olyan kártyák is, melyek sokat hozzáadhatnak az önismeretedhez, személyes fejlődésedhez.

Bár személy szerint hiszek a „varázslásban is”, amit manapság így szokás nevezni, azonban ez a varázslás az energiák, a saját energiáid megismerését és tudatos használatát jelenti. Szóval ebben az értelemben varázslónő vagyok és az ez évi fogadalmam az volt, hogy végre nem félek az energiáimat és a tudásomat használni, beleállok az erőmbe.

Azért is írom le ezeket, mert a facilitátori munkám egyik legfőbb célja, hogy téged is beleállítsalak a tudásodba, képességeidbe és elkezdj varázsolni.

A varázslás valahol a félelmeken túl kezdődik, ahol tudod, hogy nincs jó és rossz, fekete és fehér, hibázok – nem hibázok, elég jó vagyok-e vagy sem. Mert minden a TE utadat szolgálja, minden érted történik, és nem tudod elrontani. De ha úgy is érzed, hogy elrontottad, akkor el kellett rontani, mert az a te utad. Ott kell valamit megtanulnod, tehát ne állj ellen. Ezt úgy hiszem sokan összekeverik és sok szenvedés okozója.

Tehát, az ha valami számodra nem várt, rossz történik, tedd fel a kérdést, hogy az teremt többet az életedbe, ha erőnek erejével visszaerőszakolom magad a „régibe” – amikor még jó volt -, vagy megnézem hogy most mi lehetséges? Most, itt mi mást választhatok? Mit tanulhatok ebből? Hogyan leszek ez által több?

Tudom, hogy a szenvedés jó buli………ismereeeem, de tudok jobbat és erre invitállak.

A kártyákkal való történetem úgy kezdődött, hogy hosszú évekkel ezelőtt az unokatestvéremtől kaptam egy csodás kártyapaklit születésnapomra. Elkezdtem használni és döbbenetes volt számomra, mennyi energetikai támogatást és hozzájárulást, iránymutatást kaptam belőlük. Igazából nem volt veszteni valóm, így odafigyeltem a kártyákból kapott információkra és követtem azokat. E mellett elkezdtem kérdéseket feltenni, ami az Access Conscioussness egyik eszköze is és együtt a kettő, számomra bombasztikus módon kinyitott olyan csatornákat, amikre magam sem számítottam. Persze csak csendben, hogy senki meg ne hallja J

Tudtad? A változás mindig csendes, sosem hangos! Az élet gyakorlás és választások sorozata, hogy kivé akarsz válni.

A belső fejlődés mindig nagyon intim és egyedi folyamat. Egy csodás út, melyen a munkámban elengedhetetlen kiegészítőként alkalmazom a kártyákat.

A kártyák segítenek:

  • elfogadni
  • értelmezni a mindennapi jeleket és energiákat
  • felismerni a helyzeteket, hogy valójában „mi ez”?
  • megerősíteni
  • egyre többször azt választani, ami értünk van és nem ellenünk, még ha ez néha nehezebb is
  • a logikus helyett a teremtőt választani
  • a régi mintáinkat felismerni
  • önmagunk értékeit megmutatni
  • sokszor a lelkünk legmélyebb rezdüléseit mutatják meg, amit magunknak sem merünk felfedni

Még sorolhatnám, de inkább látogass el, és fedezzük fel együtt a kártyák világát.

Az alábbi paklikkal dolgozom (Dixit kártya, Rejtett birodalmak bölcsessége, Angyal kártya, Csillagmag, Válaszd Önmagad kártya, Érzelmi intelligencia, Önismereti kártyapakli 1. és 2., OSHO kártyapakli)