Access BARS előadás

Az Access Consciousness® nem egy módszer, hanem egy életstílus. Ráébreszt, hogy az Élet lehet könnyed is, a hétköznapi problémákat is hamarabb fel lehet oldani, mint eddig gondoltuk, olyan lehetőségek nyílnak meg, amik eddig a látókörünkön kívül voltak.
Nem is kell, meglegyen mindenre a válaszod, sőt, az a lényeg, hogy kérdezz és kérdezz, hiszen így olyan lehetőségeket is észre vehetsz, amiktől a kész válaszokkal korábban elzártad magad. A kérdés kinyit, a válasz bezár.
Sokan keressük önmagunkat. Mi van, ha nem megkeresned kell Magad, hanem elég elismerni a csodát, ami vagy és ebből kérni többet? Mi van, ha nem tartod távol Magad a saját lényedtől?

A tudósok kutatásai szerint életünk 95%-át a tudatalatti elme irányítja. Mikor egy fontos dologban döntést hozunk, valójában a bennünk lévő hitrendszereink hozzák meg a döntést helyettünk. Egy példa: „A mi családunk mindig szerényen élt, de becsületesen.” És kész is a program, amit életünk során futtatni fogunk, hiszen ha gazdagok lennénk, már nem lennénk becsületesek, pedig mi azok akarunk maradni.

Ugye ismerős? És ez a negatív program felülírja a pénzhez való pozitív hozzáállásunkat, megakadályozza, hogy esetleg több pénz áramoljon az életünkbe bármennyire is szeretnénk egészen addig, míg ki nem töröljük a tudatalattinkból.

Szeretettel ajánlom, hogy látogass el egy előadásomra, ha úgy érzed:

A BARS előadásom során a tapasztalataimról mesélek, melyeket személyesen eddig átéltem és megtapasztaltam. Onnantól, ahogyan a BARS belépett az életembe – mostanáig.

Elmondom a nézőpontjaimat, hozzáállásomat, azt hogy milyen módon lehet jelen a te életedben is a BARS.

Közben felteheted kérdéseidet, beszélgethetünk, ismerkedhetsz a kezeléssel. Akár testközelből is 😉

Ha kíváncsi vagy és már hallottál is a BARS-ról, vagy még sosem

Mi az, amit Te szeretnél letenni? Mi az, ami a Te életedet keseríti?

Mi van, ha tényleg működik? Mi van, ha le tudod tenni? Mi van, ha szabadulhatsz ebből az élethelyzetből? Mi van, ha van kiút?

Élhetsz jól. Élhetsz úgy, ahogy gyerekkorodban megálmodtad, és már rég lemondtál róla, már talán el is felejtetted! Lehet más az életed! Lehet több az ÉLET, mint ami eddig volt!

Ezt adhatja meg a BARS kezelés a mindennapjaidban.

Várlak szeretettel előadásaimra, részletekért nézd meg az eseménynaptárat ☺