Ha olvasod ezt a cikket, akkor biztosra veszem, hogy elgondolkodtál már arról, neked szükséged van-e változásra, fejlődésre. Ha igennel szavaztál, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a következő kérdés, ami felmerült benned, az volt, vajon hogyan fogj hozzá? Azt gondolom,  mindenkinek szüksége van. Tapasztalatból mondom és azt is tapasztalatból mondom, hogy az odavezető út nem szükségszerűen nehéz és hosszú. Segítek neked.

Az általam tartott workshopon azokat az ismereteimet szeretném átadni, ahol megtapasztald önmagad, méghozzá játékos feladatokon keresztül. Ezekből annyit teszel a sajátoddá, amennyire TE készen állsz. Annyit szűrsz le belőlük, amennyire NEKED szükséged van életed azon pontján, ahol éppen tartasz önmagaddal kapcsolatban. Nem létezik jó, vagy rossz válasz, mindegyikből a saját következtetéseidet fogod levonni. Mindegyikből azt viszed haza, ami csak a TIÉD, csak a TE fejlődésedet szolgálja. Általuk közelebb kerülsz önmagadhoz, megismered és megérted személyiségedből adódó működésed, reakcióid.

Azt is megtapasztalod milyen területen van szükséged és persze lehetőséged a változtatásra, amik elérhetővé teszik számodra, hogy kibontakoztasd ÖNMAGAD és elérd áhított céljaid.

Ehhez átadom neked a saját tudásom segítségével a megoldást, neked nincs más dolgod, mint, hogy kiválaszd a tréningek közül a számodra legmegfelelőbbet. A foglalkozások hosszát és tartalmát a felmerülő igények határozzák meg, az egyénitől a pár órás, vagy akár több napos csoportos foglalkozásokig, csapatépítő tréningekig.

Az eszközöket, melyeket alkalmazok az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás), a Theta Healing, az élménypedagógia, a tapasztalati úton való tanulás és az Access BARS forrásaiból merítem. A feladatok összeállításánál figyelembe veszem a csoport összetételét, létszámát és befogadóképességét, mert számomra fontos, hogy a személyes fejlődésen túl mindenki jól érezze magát.

Játszva, könnyeden haladsz a SAJÁT utadon, miközben fogom a kezed. Ha kedvet kaptál, azt tanácsolom, ne késlekedj! 🙂