Szinezős workshop

A színezős workshop egy olyan színezős-beszélgetős foglalkozás, ahol minden alkalommal egy-egy izgalmas téma kerül terítékre a mindennapokból.
Ez a könnyed három órás foglalkozás elrepít a saját világodba, hogy megtapasztald milyen az a valódi élmény, amit a rajzos színezés adhat számodra. Mi kellene ahhoz hogy átéld a könnyedség élményét?

Egy olyan csoportos kikapcsolódás, ahol otthoni környezetben érezheted magad. A megérkezés és ismerkedést követően bemelegítő játékokkal és finom zenékkel hangolódunk rá az aktuális témára.

A témák kapcsán minden esetben az élet és ti motiváltok. A történeteitekkel, élethelyzeteitekkel. Ez alapján választok a soron következő foglalkozáshoz valami izgalmas, aktuális témát.

Hiszen tőletek, ügyfeleimtől tudom és tapasztalom, hogy az is sok mindent kinyit-megnyit, ha egy elfogadó körben (ismerőssel, ismeretlenekkel) megoszthatod a témával kapcsolatos érzéseidet, véleményedet. Talán soha, senkivel nem volt korábban lehetőséged beszélgetni. Talán sosem merted elmondani igazán a véleményed az adott témához kapcsolódóan. Vagy csak féltél kimondani, talán még önmagadnak is.

A meditációs színezés egy tisztításokkal, élménymegosztásokkal tarkított könnyed, mégis tartalmas foglalkozás, ahol kikapcsolódhatsz pár órára. Hatalmukba kerítenek a színek, a mandalák, a formák és a zene. Olyan elmélyülésben lehet részed, ahol saját belső fókuszodra hangolódva találhatod meg válaszaidat. Csodás összehangolódás és figyelem ez, melyben önmagadra találsz.

MOST VAN ITT AZ IDŐ

Ha arra vágysz, hogy kimondd, amit régtől szeretnél, de nem mered.
Ha megosztanád másokkal is, amit gondolsz, úgy hogy nem ítélnek meg a véleményedért.
Ha szeretnél kicsit mélyebben ránézni arra, mi is mozgat a hétköznapokban, a viselkedéseidben.
Ha egy támogató és megértő közösségre vágysz, gyere és találkozzunk.